Arxiu d'actes 2019

Curtis Garland: Mil mundos en Poble-sec

Dimecres 27 de febrer de 2019

Data
Hora
19:0020:30
Lloc
Entrada
Gratuïta

Taula rodona al voltant de l’escriptor Juan Gallardo Muñoz “Curtis Garland”

Veí del Poble-sec desaparegut fa sis anys. Una de les plomes més prolífiques de la literatura popular espanyola, literatura sovint injustament injuriada per “l’alta cultura” i que va contribuir a l’alfabetització i l’afició per la lectura de gran part de la població ideant milers d’històries i mons literaris. Amb la participació de Mercedes Gallardo (filla de l’autor i activista de la Literatura Pulp), Lem Ryan (escriptor de Literatura Pulp) i Alberto Valle (periodista i escriptor Pulp).

Modera: Jordi Canal, director de la Biblioteca La Bòbila de L’Hospitalet.

Organitzador
Biblioteca Poble-sec Francesc Boix
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter