Arxiu d'actes 2019

Xerrada sobre l’Exposició Internacional de 1929

Dijous 23 de maig de 2019

Data
Hora
19:0020:30
Lloc
Entrada
Gratuïta

Xerrada sobre l’Exposició Internacional de 1929

El mes de maig de 1929 es va inaugurar l'Exposició Internacional de Barcelona. Enguany es compleixen 90 anys. A la xerrada s'explicarà el procés de construcció del recinte (urbanització, palaus, pavellons, vies púibliques, ..), l'impacte que va tenir a tota la ciutat i el que en resta d'aquell gran esdeveniment, tant pel que fa a les restes materials que encara es conserven, els ses usos actuals i la memòria ciutadana d'aquells mesos que van convulsionar Barcelona. Es posarà emfasi especial en la seva relació amb la muntanya de Montjuïc i la barriada de la França Xica.

Organitzador
Associació Casa de la Premsa
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter