Arxiu d'actes 2019

Commemorar el 40è aniversari del Club Atlètic Running

Dissabte 1 de juny de 2019

Data
Hora
21:0022:00
Lloc
Entrada
Preu del menú: 41 euros, els acompanyats. 21 euros els socis/es

Commemorar el 40è aniversari del Club Atlètic Running

El Club Atlètic Running celebrarà dissabte 1 de juny, els seus 40 anys d'història. Es comptarà amb la presència de persones importants en la trajectòria de l'entitat, com els presidents, les juntes directives o els primers socis que van fundar el Club Atlètic Running de Barcelona. També estaran presents els socis actuals i familiars del club. La celebració estarà presidida per la Junta Directiva actual. En aquest esdeveniment es realitzarà un repàs dels 40 anys d'història social i esportiva del club mitjançant un audiovisual amb una mostra de fotografies i vídeos retrospectius del club.

Desprès d'aquest repàs històric i dels parlaments institucionals, els actes de celebració de l'aniversari continuaran amb un sopar de germanor i com a cloenda es farà un ball.

Organitzador
Club Atlètic Running
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter