Arxiu d'actes 2019

La 29a edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec

Dissabte 15 de juny de 2019

Data
Hora
10:0018:00
Lloc
Entrada
Gratuïta

Benvingudes i Benvinguts a la 29a edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec

Aquest esdeveniment és un dels més importants del calendari de la Coordinadora, que enguany celebra 30 anys, on les associacions i entitats del barri organitzen les activitats i omplen la programació per donar-se a conèixer als veïns i veïnes.

Si any rere any, la Mostra d'Associacions de Barcelona confirma aquesta com a ciutat oberta, acollidora, valenta i avançada, podem dir el mateix de la Mostra d'Entitats del Poble-sec, que un dia a l’any, surt al carrer per ensenyar a la Ciutat les bases del teixit associatiu del barri, voluntaris i voluntàries, un gran espai de trobada veïnal on les associacions i entitats mostren el seu treball vers la comunitat.

Cal recalcar el fet que la Mostra se celebra al Paral·lel, aquesta ubicació ha propiciat que la Mostra d'Entitats del Poble-sec esdevingui un punt de trobada per al conjunt de la Ciutat, barcelonins i barcelonines que la visiten i la gaudeixen durant tot el dia. Aquest any celebrarem els 150 anys del barri.

L'any 2018 hi van participar 64 entitats i institucions que varen donar a conèixer la part més humanitària, solidària i participativa del barri. Per aquest any pensem continuar mostrant la part més compromesa dels veïns i veïnes, voluntaris i voluntàries que esmercen temps i il•lusió a l'hora de donar suport els altres, persones del seu entorn més immediat i també d’altres indrets més llunyans, amb l’objectiu d’afavorir el coneixement mutu i la participació.

La realitat del Poble-sec i del seu teixit associatiu és la d'unes associacions i entitats que no paren de crèixer en nombre i en tipologia i que cada cop més compten amb la complicitat dels veïns i veïnes i de la ciutadania, la d'aquí i la nouvinguda.

Organitzador
Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter