Arxiu d'actes 2019

Exposiciò "Espai I Festa"

Del 2 de juliol al 30 de juliol de 2019

Dates
al
Hores
de 8:30 h. a 22:00 h.
Lloc
Entrada
Gratuïta

Exposiciò "Espai I Festa"

Aquesta exposició és el resultat de la recerca feta al voltant de la tradició d'ornamentar l’espai públic a la ciutat de Barcelona. Amb motiu del bicentenari de la Festa Major de Gràcia (2017), es creà un estudi per saber que és i què ha estat històricament, a les viles i als barris de la ciutat de Barcelona, el costum de guarnir les places i els carrers. Aquesta exposició és una selecció d’imatges festives provinents dels fons fotogràfics dels grups de recerca local de la ciutat i de diversos fons privats, de la xarxa d’arxius de districte i de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Organitzador
CERHISEC
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter