Arxiu d'actes 2019

El Poble Sec Cine Agustina de Aragón

Dilluns 25 de febrer de 2019

Data
Hora
19:0021:00
Lloc
Entrada
Gratuïta

Dins del cicle dedicat als 150 anys del Poble-sec, es podrà veure la superproducció del 1950 dedicada a la figura legendària d´Agustina d´Aragón, nascuda a Catalunya amb el nom d´Agustina Saragossa i Domènech i que va viure uns anys a una casa a la falda de Montjuïc, quan encara no havia nascut el Poble-sec

Activitats a l´entorn del món dels llibres, la música, el cinema, les arts plàstiques i escèniques i la cultura popular, amb un esperit humanístic, multicultural i plurigeneracional. Exposicions, sessions de cinema, xerrades, presentacions de llibres, concerts, representacions teatrals, dansa, tallers...

Organitzador
Biblio-Musi-Cineteca
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter