Arxiu d'actes 2019

Francesc Macián, els somnis d´un Mag (1929-1976). Exposició antològica.

Del 1 d'octubre al 27 d'octubre de 2019

Dates
al
Hores
de 19 h. a 21 h.
Lloc
Entrada
Gratuïta

Francesc Macián, els somnis d´un Mag (1929-1976). Exposició antològica.

Exposició antològica sobre la vida i l´obra del gran cineasta d´animació el poblesequí Francesc Macián, director entre d´altres d´El mag dels somnis (1966) i creador de nous sistemas d´animació. L´exposició es complementarà en una antologia dels moments més brillants de la historia del cinema d´animació a Catalunya. Des de Garbancito de la Mancha, el primer llargmetratge d´animació fet a Europa, 1945, fins Les tres bessones, la sèrie més traduida arreu del món. Dimarts 1 d´octubre el creador de l´exposició, el reconegut historiador del cinema d´animació a Catalunya, Jordi Artigas, presentarà el treball, que ja va estrenar fa un any al Centre Cívic d´El Coll. Es podrà visitar tots els dies en horari de llibreria, 11.00 a 14.00 i 17.00 a 20.00 h. Festius per les tardes.

Organitzador
Biblio-Musi-Cineteca
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter