Arxiu d'actes 2019

Viatge Sonor i Visual per la Música i els Músics del Poble-sec

Dimarts 3 de desembre de 2019

Data
Hora
19:0021:00
Lloc
Entrada
Gratuïta

Viatge Sonor i Visual per la Música i els Músics del Poble-sec

Des dels anys 40 fins ara, seguirem als més destacats músics nascuts al Poble-sec i la seva música i les seves cançons. A l´hora farem un homenatge a la ràdio i recordarem la nostra història quotidiana. Un plató de ràdio (Radio-actius), un plató de televisió (BiblioMusiCineteca), cantants i musics en directe, periodistes i escriptors entrevistats i un seguit de filmacions on hi estaràn Serrat-Sisa-Manuel Ausensi-Mayte Martín.Los Mustang-Los Salvajes-Decibelios-La Salseta del Poble-sec i molts més.

Organitzador
Biblio-Musi-Cineteca
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter