Arxiu d'actes 2019

La Revolta dels Titelles

Dimarts 17 de desembre de 2019

Data
Hora
19:0021:00
Lloc
Entrada
Gratuïta

La Revolta dels Titelles

Estrena del documental produit per BiblioMusiCineteca-Produccions Peregrines, Titeresante i el fotògraf Jesús Atienza. Un fascinant viatge pel món dels titelles i els titellaires catalans, a travers de més de 50 entrevistes realitzades amb els principals creadors i mestres del gènere. La vinculació amb el Poble-sec, ve del fet que els dos grans mestres del titella de fil estan vinculats al Paral.lel. Harry Vernon Tozer, el gran marionetista anglès, va treballar com enginyer a La Canadenca i Herta Frankel, formava part de la famosa companyia Los Vieneses. A més diversos titellaires han viscut al Poble-sec.

Organitzador
Biblio-Musi-Cineteca
Temes
Compartiu aquest acte
Whatsapp
Facebook
Twitter